|

Bahanna : SAITO PIT INSTRUMENT

Dear Marching Band seluruh Indonesia,

Sesuai dengan komitmen kami untuk mengembangankan dunia Marching Band di Indonesia maka dengan kami Dari Bahanna Distributor akan mengenalkan kepada teman-teman Marching Band di seluruh Indonesia Produk / Brand baru yg kami punya yaitu :
SAITO PIT INSTRUMENT yang di mana utk tahap pertama ini kami hanya mendatangkan Xylophone dgn type No.22 G (Fiberglass), Metallophone type No. 105, Vibraphone type No. 125, dan Concert Vibraphone type No.150 atau anda dapat mengunjungi situs www.saitogakki.co.jp dan juga kami mengenalkan produk / Brand yg baru yaitu Cavaliers Marching Brass.

Demikianlah Info Produk dari kami semoga dapat bermamfaat.

Keterangan lebih Lanjut dapat Menghubungi :

Bahanna Distributor
Jl. Gunung Sahari No. 1 Mangga Dua Square Blok C 20
Tlp. 021-62312828 ext.287

SAITO XYLOPHONE NO. 22 G

Xylophone 37bars
3-Octave C5~C8
Bar : No.22G/ Fiberglass
Pitch: A=442Hz

No.22 is a quint-tuned xylophone similar to a concert xylophone.
It can be played in various types of musical situations, percussion ensembles,
amateur bands, brass bands and wind orchestras.
No.22 is a well-balanced basic model for beginners.
*No.22G has fiberglass bars.

Accessories: Mallets (2pairs) , Dust cover
Demensions: W1,125 x D550 x H780 (mm)
Weight: No.22/20kg No.22G/25kg

SAITO METALLOPHONE NO.105

Metallophone 37bars
3-Octave C4~C7
Bar Material:Hard aluminum alloy
Bar size: T10 x W36~32 (mm)
Pitch: A=442Hz

No.105 is one of our most popular Metallophones. Although a
compact basic type, it has a 3-octave sound range and a clear
resonant sound. It has deservedly been a much loved instrument over the years.

Accessories: Mallets (2pairs) , Dust cover
Demensions: W1,100 x D580 x H780 (mm)
Weight: 23kg

SAITO VIBRAPHONE NO.125

Vibraphone 37bars
3-Octave C4~C7 Bar :Strong aluminum alloy
Bar size: T10 x W36~32 (mm)
Pitch: A=442Hz
This model is widely utilized in schools as part of their music curriculum. A
child’s enthusiasm about studying music will be sure to increase when they hear
the gorgeous sounds that emanate from this C scale 3-octave vibraphone.
Voltage: AC100V/8W

Accessories: Mallets (2pairs) , Dust cover
Demensions: W1,100 x D580 x H780 (mm)
Weight: 26kg

SAITO CONCERT VIBRAPHONE NO.150

Concert vibraphone 37bars
3-Octave F3~F6
Bar :Strong aluminum alloy
Bar size: T10 x W36 (mm)
Pitch: A=442Hz
No.150 is a beginner’s model vibraphone at affordable price. This vibraphone’s
original octave range (3-octave, F33-F69) lends itself to the seamless adaptation
of many different ensembles.
Pedal:T shape pedal
Voltage: AC100V/8W

Accessories: Mallets (2pairs) , Dust cover
Demensions: W1,150 x D665 x H820~890 4-step adjustable (mm)
Weight: 33kg

SAITO GLOKENSPIELD M 8

Marching Glockenspiel 32bars
2.5-Octave F5~C8
Bar Material: Hard aluminum alloy
Bar size: T5 x W25 (mm)
Pitch: A=442Hz
Accessories: Mallet (1pair), Holder (for children)
Weight: 3.5 kg

Related posts:

Short URL: http://trendmarching.or.id/read/?p=1245

Posted by on Nov 4 2009. Filed under News, Pit. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Recently Commented

  • Irwan: Tama Competition 2014 kok belum ada info lebih lanjutnya lagi ya?
  • Yulinda Lesmana: Cankaaaaa<3
  • Babay evolution: Drumband is the best,, info Repitulasi yg lengkap dan jelas. Mantap!!! Selamat untuk para pemenang,...
  • Ovta: Wah waktu deville BMBC liat mereka nih. Itu kayaknya mereka pas percussion contest BMBC harusnya juara III deh,...
  • Jojon: Waahhhh deket rumah saya nih unit ini :D Ternyata terkenal juga. Kirain sekadar ekskul sekolah aja :)
  • Fikri: ayoo insan drum band/marching band pulau sulawesi datang dan ramaikan, kita kumpul-kumpul belajar dan berlatih...
  • sewa mobil semarang: terimakaish gan saya tunggu postingan selanjutnya yg lebih baik.. hehee
  • cepot: Wah nga perlu bayar GAN, sy bersedia menampung 15GB bebas .
  • Mulyadi Rochmani: Selamat Jalan Mr.Rene’ Conway ….. Semoga Amal Baktimu Diterima Yang Maha...
  • Praba: Ini benar. Saya sependapat
  • Praba: Didikannya sekarang beda, cenderung tinggi hati
  • novi: kok kolom komentar gpmb isinya hampir selalu menyanjung2 juara2 dari divisi utama, sih? hehe maaf bukannya...
  • Bahana Sparadha: Koq kalah sama anak-anak SMP, semangat yang tinggi untuk mengalahkan senior-senior, biaya yang harus...
  • MBBS: Masa kalah sama anak-anak SMP, Go Bahana Go Sparadha Go…. Maaf ya… biarpun juara 4 tapi asli dari...